Over ons // Referenties //

Wat zeggen onze klanten?

"Lumi Technologies gebruikt de Zoho Invoice module tot grote tevredenheid. CuReMa assisteerde ons bij het implementeren en zorgde voor correcte en verzorgde templates voor de facturen in alle landstalen. Het systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk en laat ons toe om op een flexibele en gepersonaliseerde manier te factureren. Het boeken van de betalingen, de receivables aging, de rapporten … zijn eenvoudig en duidelijk."
Rita H., LUMI

"Zoho CRM heeft ons agentschap geholpen om verschillende taken en opdrachten op een efficiëntere manier aan te pakken. Dankzij Zoho worden alle nodige documenten en informatie op een correcte manier gebruikt waardoor we tijd winnen. Daarnaast is Zoho zeer gebruiksvriendelijk wat ervoor zorgt dat je er direct mee aan de slag kan. Wij gebruiken Zoho voor het beheren van klanteninformatie, generen van budgetten per dossier en het maken van rapporten voor de nauwkeurige opvolging van prospecten en klanten. Bij de ingebruikname is het belangrijk om de juiste partner te kiezen. Wij doen hiervoor beroep op CuReMa die ons wegwijs maakt in het systeem en ons blijvend ondersteund waar nodig."

Christophe Van Santen, Sales Executive bij Gicom

"k heb CuReMa leren kennen bij de aankoop van het CRM programma Zoho. Hoe sceptisch ik er ook tegenover stond, hoe positief ik er momenteel nu mee werk. Het bespaart mij momenteel een full time bediende voor mijn offertes/facturen en klantopvolging. Dit is te danken aan de zaakvoerder Michel van Curema, iemand die bijzonder analytisch en oplossend redeneert, (re)ageert maar vooral ook voordenkt ipv nadenkt. Ik kijk terug op een aangename samenwerking waarin éénieders eisen, wensen en resultaten werden gerespecteerd."

Kurt Lauwens, Zaakvoerder, Zicht Window Fashion

"Michel Nauwelaers goes the extra mile for his clients."

Stijn Banckaert, Zaakvoerder, Cars4Publicity bvba

"CuReMa is een betrouwbare partner. Het is een plezier om met hen samen te werken."

Marc Bauwens, CEO, Round Group

Enkele van onze klanten:

 
Copyright © 2021 CuReMa - Alle rechten voorbehouden - Privacy Statement & Cookie Statement